fbpx

PREDLOG  ZA MEDSEBOJNO SODELOVANJE

Smo novoustanovljeno podjetje Avto natura d.o.o., ki prevzema servisni del podjetja AVTOMERKUR d.o.o., katero z dnem 30.07.2019 preneha s svojo dejavnostjo prodaje in servisiranja vozil na vseh področjih.

Kdo smo

Smo stari delavci, ki smo bili zaposleni v podjetju Avtomerkur d.o.o. in imamo dolgoletne izkušnje na področju karoserijskih in mehaničnih popravil.  Še naprej si želimo zadovoljevati naše stranke, ki so nam zaupale pri celotni oskrbi njihovih vozil, obenem pa želimo osveščati in pomagati strankam k novemu, bolj ekološkemu razmišljanju.

Sedež podjetja

Nahajamo se v Ljubljani, Kolarjeva ulica 47.

Delavniška oprema v kleparski  delavnici

Servisna dvigala, ravnalna miza z merilno tehniko, avto optika, test zavor, polnilci klime za novo in staro tehniko, oprema za premontažo pnevmatik, ravnalci pločevine in aluminija, oprema za popravilo plastike, oprema za hladno popravilo po toči, oprema za menjavo stekel, diagnostični tester.

Oprema ličarske delavnice

Lakirne komore znamke USI na plin, mešalne naprave na vodni osnovi proizvajalca STANDOX IN RM, opremljene s fotometrom, suhi sistem obdelave materialov preko čistilcev.

Oprema mehanične delavnice

Dodatek k kleparski delavnici – diagnostična oprema, specialno orodje za vozila Citroen, Škoda, Hyundai, splošni tester in test zavor.

Nadomestna mobilnost

Za čas popravila stranki nudimo nadomestno mobilnost po želji stranke. Nadomestna vozila v vseh  velikostnih in cenovnih razredih in električna vozila, ki niso starejša od 3 let, urbana – mestni prevoz, skiro, nadomestna kolesa, taxi prevozi. Sprejem in oddaja vozila pri stranki.

Zaposleni

Kolektiv je sestavljen iz 13 zaposlenih, od tega 2 sprejemnika za sprejem in cenitev škod, 4 kleparji, 1 tehnik za popravilo vozil po toči, 4 ličarji, 1 serviser diagnostik, 1 pralec vozil.

 

Storitve, katere bomo ponujali našim strankam:

– sklepanje zavarovalnih polic,

– ocenitev avtomobilskih škod za vse zavarovalnice,

– kleparska popravila,

– ličarska popravila,

– skladiščenje vozil (za cca 50 vozil),

– priprava vozil za prodajo,

– prevzem in  dostava vozila pri stranki

– servis vozil,

– popravila po toči,

– avto optika,

– menjava pnevmatik,

– komisijska prodaja vozil.